Presentasjon: Kristine Hulback

Publisert 03/01/2012  Ingen kommentarer  

Hei alle sammen!

For en liten stund siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne bidra med å skrive en liten reportasje på hjemmesiden,litt tatt på sengen lurte jeg på hva slags reportasje som var ønsket. Det kunne være alt mellom himmel og jord, og det gjorde ikke min reportasje enklere.
Sååå, jeg starter stafettpinnen 😀

Dette er meg;
Mitt navn er Kristine Hulback, er utdannet omsorgsarbeider og vernepleier. Jobber i en bolig med utviklingshemmede. Bor i en leilighet i Akershus, nettopp utflyttet fra jenterommet. I tillegg til motorinteresse, driver jeg noe med foto og veldig mye med håndarbeid.
Ellers blir det mye jobbing på denne skrotten. 😉 Gir mye omsorg hele dagen lang, og kvelden.

Jeg er vel kanskje en jente som liker å “gjøre sjøl”,  liker å ha full kontroll på det som skjer.

Hvem er jeg i Girlsgofast?
På forumet (midlertidig nede) har jeg kalt meg Kriz10ne. Der hjelper jeg til som moderator, så best jeg kan.
Har i mange år nå kjørt en blå Renault Megane Coupe 2,0 16v. Denne er nå byttet ut, men ikke solgt, gi meg et vink om du er interessert 😉

Siden Blåmann er blitt byttet ut, har det kommet en ny bil på parkeringa. Jeg har kjøpt meg en svart BMW X3 2,0. Dette er min første ekte bil, jeg har forsikring selv. 😀 Jeg har ingen direkte planer for denne bilen, men er det noen som har meninger så er jeg lutter øre jeg.. Om det skjer er en helt annen ting..

Jeg sender stafettpinnen videre til andre som vil fortelle en historie til resten av jentene i GGF. Husk at dere kan sende inn repotasje om hva dere vil, legg  ved bilder og send dette til girlsgofast@gmail.com Har du vært på ett treff, kjøpt deg ny bil eller vil vise frem din gamle? Har du en bra eller dårlig opplevelse med ett verksted eller en bilselger? Kom med historien så klubben kan fylle opp hjemmesiden! 🙂

Jeg er Kristine, takk for meg for denne gang! Vi sees på treff 😉

Til Kristine – bilen din får nok på seg litt dekaltrim til sommer’n 😉 Gratulerer så mye med ny bil! Takk for repotasjen at at du delte kjøp av ny bil med oss.
Hilsen resten av jentene i GirlsGoFast!

 


Kommentarer

Navn *
  E-post *
  Hjemmeside
Melding

<< Tilbake