Presentasjon: Hege Rustbakken

Publisert 21/06/2012  Ingen kommentarer  

Hege er ei livlig jente som er på alle GGF arrangemanger, nå sitter hun i hovedstyret i GGF og for at medlemmene skal få blitt litt mer kjent med hun kommer det litt mer info her 🙂

Da får jeg ta over staffetpinnen og fortelle litt om meg selv. Jeg heter Hege Rustbakken, bor i Fredrikstad, og er 30 år.
Jeg har en elsk på de gamle fordene, har 2 stk sierra cosworth, 2 ford mondeo stasjonsvogn, 1 sierra diesel bruksbil og en van econoline 350 som jeg deler med samboer. Samboeren min er ikke verre han, så han eier en rs200 og en rs500.

Bilen til hege er ikke vanskelig å se at ingen andre skal røre eller kjøre 😉 

Den ene cosworthen har jeg eid i 7 år, og brukt den på banen hvert år siden det, men etter ett litt stygt møte med autovern på Rudskogen, fant jeg ut at jeg ville pensjonere den. Det er en original cosworth, og er i meget go stand, uten rust, og ikke gått spes mye. Motoren er bygga for 550 hester, men foreløpig bare tatt ut 380, som jeg har syntes var nok. Mye morro med 380 hester! Men også fordi lommeboka sa nei til mere hester. Jeg er med på alt av skruing på bilene mine, samboer er motormekaniner og en *cosworthmekanisk snåsamann* =)

Jeg lever etter at man lærer så lenge man lever, og ska man ha noe gjort, så gjør man det sjæl. I fjor vinter begynte jeg å bygge opp cosworth nr2, den er ombygd og ska etter planen stå ferdig i løpet av Juni, og der satser jeg på 550 hester. Den ska også gå som banebil, men også som utstillingsbil. Jeg syns det er en helt spesiell følelse å kunne kjøre på banen, og virkelig gi alt det bilen har, og teste mine egne grenser og ferdigheter. Blir mye skruing, men syns det er litt av sjarmen. Litt ekstra morro er det å kjøre fra gutta, for ikke alle som liker det =) Når jeg ikke driver med bil, så er jeg stolt mor for en liten gutt på 4 år. Jeg og samboeren passa på å bygge ett verksted på tomta vår, så mens vi skrur, så leker lille gutt ute i sandkassa. Jeg er for tiden ikke i jobb, men er utdannet hudpleier og barne og ungdoms arbeider, men jeg har fortsatt ikke helt bestemt meg for hva jeg vil bli når jeg blir stor =) Syns det er utrolig morro å være en del av GirlsGoFast, fordi jeg vil ha flere jenter inn i miljøet og gjerne på banen, vi kan være like tøffe som gutta. Jeg er og se på så og si alle treff gjenom sommere, så hvis noen vil ha en luftetur på banen, så ikke nøl med å spørre =)

Resten av styret er hvertfall evig taknemmelige for at den livlige jenta fra Fredrikstad er blitt med i hovedstyret! Hege er virkelig en person man kan gå rett bort til å bare slå av en prat, om man kjenner hun fra før eller ikke. Vi digger deg alle sammen Hege!

MVH
Hege og resten av jentene i
GirlsGoFast


Kommentarer

Navn *
  E-post *
  Hjemmeside
Melding

<< Tilbake