Om GGF

Jenteklubben GirlsGoFast ble etablert i 2006 av fire ildsjeler med samme drøm!  Målet var å få samlet flere jenter og komme sammen for å dele sin lidenskap for bil!

Klubben vokste raskt og fikk ett godt rykte på seg ganske tidlig. Vi har siden klubben startet arrangert treff jevnlig på Rudskogen, Vålerbanen og Gardermoen Raceway. Klubben ble så stor i Norge at vi måtte dele den opp i avdelinger og få egne avdelingsledere! Vi har også medlemmer fra flere land 🙂

Klubben har ved flere anledninger sanket inn pokaler for «beste klubb» på diverse treff.  Hele 5 ganger på rad på Norges største biltreff; Gatebil.
Der kårer de også beste jentebil som mange av våre medlemmer pynter pallen med.

Vi har blitt en helt knall gjeng med ett godt samhold som hjelper hverandre med alt.

 

Vi har arrangert banekjøring minst en gang i året. Og det er vår største drøm å få dette til igjen!

Vi ønsker å kunne gi alle jenter mulighet til å kjøre på bane, både for gøy og for å kunne få mer ferdigheter ved håndtering av bilen. Vi gjennomfører alltid med teknisk kontroll av kjøretøyene og har god informering på førermøter før de slipper ut på banen. Sikkerhet ved bilkjøring er noe vi ønsker at alle jentene våre prioriterer ved kjøring både på vei og bane.

GirlsGoFast ble startet for å fremme jentene i miljøet og la de få sjansene sine til å kjøre på bane uten at gutta kommer å forteller dem alt de gjør feil. Jentene har kommet for å bli, noe klubbens fortsatt økende antall medlemmer er tall nok for å vise dette. Vi forhåndsdømmer ingen og alle er velkomne!

Lurer du på noe er det bare å ta kontakt med oss via en mail til girlsgofast@gmail.com

Det er fire + to jenter som sitter i styret i GirlsGoFast, de har hver sine arbeidsoppgaver og dette er fordelt så godt som mulig. Det skal også selvfølgelig nevnes at klubben har mange fantastiske medlemmer som gjør klubben til den den er! Mange av medlemmene stiller opp når vi har arrangement, utstilling på treff og messer. Mange av medlemmene våres er aktive på forumet, en fin mulighet for å bli kjent med de også.

Her står litt om jentene i styret så du som leser kan bli bedre kjent med de:

Anniken – Jenta som kommer inn i klubben igjen med ny motivasjon og ny iver. Hun er duracellkaninen som liker å være med på det meste, er å se bak rattet på en råtøff TransAm + inni hjelmen på KTM’en sin, og som bruks/vinterbil har hun en lilla golf 1..

Maj Helene– Jenta som syntes i terrenget med sin «nye» Volkswagen Scirocco. Nyeste medlemmet i styret, er alltid på treff, sosial og kommer med gode ideer 🙂

Kristine – Jenta har vært medlem av klubben siden 2006. En ildsjel for klubben. Første banekjøringa kjørte hun fra start til stopp med lite pauser. Hun er aktiv på mange treff og de fleste medlemmene har snakket med hun. Kristine tar seg av nettsiden, økonomi, og mail

Hege – Jenta som skrur cosworth og nynner mens hun kjører på banen. Hun er ofte å se bak rattet med hjelm på huet og ikke redd for å ta sjanser. Jenta har langt lyst hår, men ikke la det lure deg 😉 Hun er kjapp i kjeften og vet hva hun vil!

Karina – På treff tar hun seg av alt med papirer og jobben dette medfølger. Hun er som oftest å se i sekreteriatet og holder full kontroll på hele klubben som skal på banen. Karia har en fantastisk stå-på vilje og gjør alt hun kan for at medlemmene i klubben skal trives. Her gjør hun en knakendes god jobb, og er den som kjenner flest medlemmer i klubben. Til daglig kjører Karina en råtøff passat som hun har gjort store forandringer med.

Karina er småbarnsmor og ligger litt lavt i terrenget for øyeblikket, men bistår i det skjulte med gode innspill og råd.

 

Fra venstre: Kristine, Karina, Hege, Anette og Anniken.
Under: Maria (siden vi ikke har ett bilde av alle seks sammen fikk Maria sitt eget bilde)