GirlsGoFast på Oslo Motorshow

Publisert 31/10/2011  4 kommentarer  

GirlsGoFast var til stedet under Oslo Motorshow!Fra venstre: Kristine, Iselin, Anette og Hege.

Vi startet med opprigging på torsdagen siden messa startet fredag kl 11. Deilig å være ferdig med alt før alle de besøkende kom, bare komme på standen å sette i gang. De som stod på stand denne helgen var Iselin, Hege, Anette og Kristine. Toini hadde ikke anledning til å stille på standen men kom gladelig med sin Kawasaki Ninja, en sykkel som vekket litt oppsikt for de interesserte pga hennes senking av sykkel. (ja, hun er litt kort i møkkfallet sitt) Dette er hennes vidunderlige sykkel:

Allerede fredag merket vi at det kom flere besøkende enn i fjor. Det var mange flere mennesker som fant våres stand, men det kan ha noe med plasseringen å gjøre også. Vi var superheldige å fikk hele 40kvm og tre vegger! Masse plass å boltre oss på, og som vi kunne gjøre hva vi ville på. Det beste var vel at alle gikk forbi her da det var kjøring ute, og da var det litt vanskelig å overse oss.

På standen hadde vi tre biler og en mc. Bilene var spredt i alder og ytelse og valgt med gode tanker. Dette for å vise klubbens bredde og at man ikke trenger å ha det grommeste for å være en av oss. Vi skulle egentlig ha en Volvo 745, men da vi fikk på plass to biler og en sykkel så vi at en Volvo på nesten 5 meter ble litt for stort… Derfor måtte den ut og bobla fikk plassen istedenfor. Noe som trakk mange eldre sjeler som fikk mimret litt om gamledager.

Vi hadde også Kristine’s mamma’s smart! Denne var det mange yngre jenter som tok bilde av, og vi fikk vist oss fra en miljøvenlig god side med denne!

Hege stilte med sin superkule Cosworth! Den trakk mange folk i fjor og det gjorde den jaggu i år også. Mange unge gutter fant fram til denne bilen som stod med åpent panser. Det mange også la merke til var skaden Hege har fått på bilens høyre side etter ett sammenstøt med ett gjerde på Rudskogen. Men Hege vet å bruke denne bilen, og den er kjøpt for å brukes!

På standen hadde vi t-shirts og klistremerker til salgs. Dette var det mange som benyttet seg av og støttet klubben ved å kjøpe litt. Så vi gleder oss til å se mange biler fremover med GirlsGoFast på seg i flere forskjellige farger! Det kom også gutter som kjøpte med merker og fikk med en flyer til sin mor, søster eller sjelevenn. Hyggelig at gutta også støter oss! 🙂

Vi hadde også flyers for «jentenes trafikkaksjon» som ble tatt godt i mot av mange. Det kom også jenter som allerede var medlem hos de og det var hyggelig å ta en prat om. Ønsker du å lese mer om jentenes trafikaksjon kan du gjøre det HER.

En ting vi bestemte oss for å gjøre i tillegg for at de besøkende jentene skulle føle seg velkommen og «hjemme» var å legge ett ekstra feminint preg på bilene. Vi la frem sminke, høyhølet sko og hårpynt på dashbordet, noe som resulterte i mange bilder, smil og peking. Morro at slike detaljer blir lagt merke til! Hvilken jentebil er da alltid like ren og ryddig? Her er nok gutta flinkere, men vi valgte å gjøre det på en skikkelig feminin måte! Selvom mange jenter i klubben er veldig guttete er vi allikevel jenter. Og i bilmiljøet får jenter lov til å være jenter!

Hege’s motorrom ble pyntet med en tryllestav. Det lå litt ekstra effekter på dashen hennes også, men dette kom ikke så godt frem siden panseret var åpent hele helgen.

Noe mere jentete enn dette får du ikke!
Vi valgte også å kle oss litt mer feminint enn vanlig. Om dette hjelp på flere medlemmer vet vi ikke, men det hjalp på blikk fra gutta! Så om du ikke la merke til oss under Oslo Motorshow må du ha gått feil i hallen 😉

Oslo Motorshow øket besøksantallet med hele 21% fra i fjor! Noe som er utrolig bra, og vi håper jo selvførgelig at dette blir en like stor suksess i 2012 også! Vi gratulerer Oslo Motorshow med den utrolige utstillingen og antall besøkende. Det krever mye å lage en slik messe og vi tar av oss hatten for hva de har klart å oppnå denne helgen! Informasjonen til utstillerene var meget bra, og vi kommer tilbake i 2012 om vi er en av de heldige som får plass da også.

Vi takker for oss denne gang ved å gi en ekstra takk til alle som støttet klubben ved å ta imot flyers, kjøpe klistremerker og de som slo av en prat. Vi kom også i kontakt med mange nye mennesker og firmaer så det vil bli sendt ut mange mail denne uken for å gå inn i flere sammarbeid som gir medlemmene våres enda flere goder! Takk til jentene som brukte helge helgen på standen og de som stilte med bil/mc. Takk til alle kjente og ukjente som slo av en prat med oss, og forhåpentligvis kommer det nå mange nye medlemmer! Om du ikke er medlem enda men ønsker å bli det kan du trykke HER.

Takk for oss, vi sees!

MVH
Jentene i GirlsGoFast.


Kommentarer

Eva Sundby

31/10/2011 23:31

Så utrolig gøy å lese dette!!! Dere har hvert kjempe flinke! 😀

Anette

01/11/2011 23:31

Takk Eva! Det var en morsom helg! Det er slitsomt å stå der en hel helg, men det var det så absolutt verdt 🙂 Vi var en knall gjeng og hadde det utrolig gøy sammen!

Oslo Motor Show

01/11/2011 23:31

Hei jenter,
Takk for en flott helg i Lillestrøm! Dere hadde laget en kjempeflott stand og var veldig flinke med publikum, både Toini sin Kawasaki, bilene og dere var flotte. Vi ser frem mot 2012 og lover at vi skal gjøre vårt beste for å få til et like bra show også neste år.
Mvh. Oslo Motor Show

toini

01/11/2011 23:31

er jeg stutt i møkkfallet sa du!!??:P hehehe neeeida:P skal ikke la seg stoppe av høyde vettu! sleit jo utrolig med sykkel og kjøreskole osv,så fant ut at dette,dette er jo noe jeg kan vise frem! at man KAN kjøre R»iktig» sykkel,selv om man er knøtt litta:)
standen var betraktelig myyye bedre enn før! så kjempebra jobba jenter:) veldig bra så den ut! jeg måtte desverre tilbringe min helg under et panser…………
men neste år!:D da blir man med igjen vettu,for norges beste jenteklubb!<3

Navn *
  E-post *
  Hjemmeside
Melding

<< Tilbake