GirlsGoFast kjører GoKart, bli med!

Publisert 22/02/2012  Ingen kommentarer  

Nå er det igjen tid for en runde med gokart jenter!!
Søndag 26 februar kl 13.30 er det oppmøte utenfor Huysman.
Pris per person er 290,- og du får da kjøre 3 heat i NYE karter! Dette er ett super tilbud til oss i GGF! (vanlig pris er 195,- pr heat!) … Påmeldingen er bindende siden det er begrenset med plasser, så ikke nøl, meld deg på!!
Vi har vært å rast fra oss på Hoysmann før, og nå som det er nye karter på de testes av Norges råeste jenter 🙂
Når hjelmen er på og stompen er i karten kommer konkurranse-innstinktet for fullt og det er full fight på banen, med masse latter! Alle jentene som kommer er gode venner før og etter kjøring, så her er alle like mye velkommen. Om man er ny og ikke vært med oss på GoKart kjøring før, skal du ikke være redd for å bli med oss denne gangen. Du blir tatt imot med åpne armer, og store smil fra alle sammen.
 Etter endt kjøring tar se som ønsker turen til ett spisested og spiser en felles middag. Men først, resultatene for hvilke rundetider man hadde må sjekkes 😉
Ikke alle har anleding til å kjøre, men ønsker man å være tilskuer får man selvførgelig lov til å være det og man må gjerne ta bilder! 🙂 Det er selvførgelig lov å ta med seg venner, kjærste eller andre mennesker du liker sosialt sammvær med.
NB: Har du med deg barn? Da anbefales det å ta med hørselvern.
Vi håper på å se DEG på banen! Ta også gjerne en titt på eventet som er opprettet på denne hendelsen på Facebook: http://www.facebook.com/#!/events/348110875209566/
MVH
Jentene i GGF

Kommentarer

Navn *
  E-post *
  Hjemmeside
Melding

<< Tilbake