GGF trenger fler i styret!

Publisert 02/05/2012  Ingen kommentarer  

Er du jente og bilgal? Er du kanskje allerede medlem i GGF? Ønsker du å bidre til ett bedre miljø for jentene i bilmiljøet?

Da er det kanskje nettopp deg vi leter etter! GirlsGoFast sine medlemstall øker stadig, og nå trenger vi flere jenter i styret andre steder i Norge enn Østlandet.
Om du er utadvendt, sprudlende, ikke redd for å snakke med andre mennesker må du gjerne lese videre 🙂

GirlsGoFast ble startet i 2006 for å fremme jentene i miljøet og la de få sjansene sine til å kjøre på bane, uten at gutta kommer å forteller dem alt de gjør feil. Jentene har kommet for å bli, noe klubbens fortsatt økende antall medlemmer er tall nok for å bevise dette.
Vi trenger avdelingsledere i Nord- Sør og Vest. Har du lyst til å bli med å bidra til ett enda bedre miljø for jentene i bil- og motormiljøet i Norge? Da er det bare å sende oss en mail girlsgofast@gmail.com innen 27 Mai.
Merk mailen med: «Styre medlem»

Du trenger ikke tidligere erfaring fra annen klubbvirksomhet, så lenge man har lyst har man lov. Man må delta på møter (som vi har over internett) samt enkelte treff. Vi alle drar i hvert vårt tau og sammen står vi sterkere!

Har du spm er det bare å ta kontakt!
Vi gleder oss til å høre fra deg 🙂

MVH
Jentene i
GirlsGoFast


Kommentarer

Navn *
  E-post *
  Hjemmeside
Melding

<< Tilbake