GGF på Gatebil Juli

Publisert 17/07/2012  Ingen kommentarer  

GirlsGoFast hadde stand på Gatebil festivalen i Juli, og her er vår opplevelse av treffet.


«Helgen» startet for oss torsdag morgen, Kristine var på plass for å kapre en plass til oss. Tross mye venting skal man ikke klage siden vi var så heldige å i det hele tatt få en plass. (Takk til Gatebil!) Da vi ble vist hvor vi skulle stå var det bare å sette i gang med å plassere biler, telt og folk.
Bilene ble denne gang en Audi A3, BMW x3 og en Sierra cosworth. Vi var kanskje litt bortgjemt, men det var allikevel flere medlemmer som fant sin vei til oss. Hyggelig å alltid møte flere medlemmer! Vi ble kanskje litt skyggelagt siden vi stod ved siden av Shelby og Monster Energy, men da kan vi ikke klage på utsikten hvertfall! 🙂

Hege var så heldig å få testa bilen sin på banen noen runder også. En noe nervøs Hege siden hun hadde litt problemer med oljetrykket på fredagen, men etter noen runder på banen på søndag viste det seg å være i orden. Da var det en super glad jente resten av dagen! 🙂 Hege er forøvrig eierern av Cossien dere kan se på bildene.

Klubben hadde singletter og klistremerker for salg, og det ble solgt noe ila helgen. Vi ble også en erfaring rikere iht utstilling på gatebil, vi må finne på noe for å syntes enda mer… Og vi planlegger derfor litt deretter så langt midlene i klubben strekker til. SÅ hvem vet hvordan stand vi vil ha neste gang? 😉


Flere av medlemmene som kom innom var iført den nye superkule singletten vi har, har du ikke kjøpt til deg selv enda? Ta en titt i webshoppen!
Vi glemte jo selvførgelig å ta så mye bilder av standen i helgen, så bildene som ligger i denne artikkelen håper vi holder, så kan vi ikke gjøre annet enn å love en bedring til neste gang.

Iløpet av helgen ble det delt ut mange visittkort og flyers, så vi håper det kommer flere jenter som ønsker å bli med oss. Siden «Mad-Mike» var på Norges besøk og vant VM i breisladden måtte vi jo bare gi han ett «Proud male member of GirlsGoFast» Han syntes klubben var ett super bra konsept, så blir spennende å se om han bruker merket han fikk!

Kristine gjorde en super innsats på dette treffet, hun bodde i bilen og var på standen hele helgen! Så det var en sliten jente som dro hjem på søndag 🙂
Tusen takk for innsatsen frøken, du er god som gull!

MVH
Jentene i
GirlsGoFast


Kommentarer

Navn *
  E-post *
  Hjemmeside
Melding

<< Tilbake