GGF inviterer til GoKart turnering!

Publisert 07/11/2013  Ingen kommentarer  

GGF skal ha en GoKart turnering i 2014, og vi håper DU blir med!
Det er ingen øvrig aldersgrense, men man må være fylt 15 år for å delta. Man må ikke være medlem av klubben for å delta men godt humør er ett must 🙂

Vi har satt opp tre datoer: 4 januar, 1 februar og 1 mars. 1 Mars kjøres finalen og vi holder en egen GGF premieutdeling etter målgang.

Vi samler sammen alle tidene fra løpene og oppdaterer en resultatliste som blir lagt ut fortløpende.
Det kommer flere enkeltpremier men de fire beste etter sammenlagt resultat fra alle løpene blir med på klubbens A-lag under ett 6-timers GoKart løp på Rudskogen sommeren 2014! 5-10 plass blir med på B-laget. (for å bli tatt med på ett av disse lagene må man også være fylt 18 år og ha gyldig B førerkort)

Pris: 195,- pr.heat. Dette betales direkte på Huismann ved oppmøte. Antall heat man vil kjøre er opp til hver enkelt, men vi pleier å kjøre tre. Det er beste tid gjennom dagen som teller.

Påmelding: Send en mail til girlsgofast@gmail.com og skriv ditt navn, tlf nr, mail og alder samt om du har førerkort på kl.B.

Ønsker du å bli med?? Send oss en mail og meld deg på! Det er begrenset med antall plasser pr. heat og vi må booke banen til antall kjørere.

Man må ikke være med på alle tre kjøringene, men ønsker man en god plassering i sammenlagt cup og plass på A eller B laget har man størst sjans ved å bli med på alle 🙂 Vi trenger kanskje ikke minne om at dette kun gjelder jenter/kvinner/damer? Gutter må gjerne være med å kjøre sammen med oss om det er plass til flere personer i heatet, men gutter blir ikke tellende i GGF GoKart cup og får ikke være med på GGF sine lag på 6-timers løpet.

 

MVH
Jentene i GGF

Gruppe kartJentene som kjørte på GGF sitt GoKart lag under 6-timers løpet på Rudskogen 2012.


Kommentarer

Navn *
  E-post *
  Hjemmeside
Melding

<< Tilbake