GGF i VG

Publisert 11/03/2013  Ingen kommentarer  

Selveste Verdens Gang (nermere kjent som VG) har laget en liten repotasje om GGF, vel… ikke om selve klubben men om noen av jentene.

Da klubben fikk første tlf fra VG spurte de etter jenter som har fått fartsbøter for å lage en artikkel om jenter som kjører som gutta, altså at det skal komme frem at det er ikke bare gutta som får fartsbøter lenger.
Uten å henge ut noen husmødre eller andre personer så er det ikke bare jenter i GGF som får fartsbøter. Bla en av medlemmenes bestemor er blitt tatt i fotoboks… (!!)

Vi møtte fotograf og journalist fra VG på Huisman karting i Oslo, siden vi allerede hadde avtalt å kjøre gokart kunne de likesågreit møte oss her for noen fartsfylte bilder. Etter vi hadde rista, kræsja, banna og gassa fra oss noen runder rundt banen tok vi en prat oppe i kafeen i 2 etg før en det var en heftig fotoshoot ute.

Vi satt igjen med ett veldig positivt inntrykk etter praten og som alltid kommer denne kommentaren: «Vi ønsker å lese igjennom artikkelen, rette opp i evnt feil og godkjenne den før den kommer på trykk.» Dette var selvførgelig i orden og det tok ikke lang tid før artikkelen tikket inn i mailboksen våres. Vi leste igjennom og rettet opp feil i navn etc, dette var en artikkel vi likte veldig godt og satt igjen med ett super bra inntrykk og gledet oss til dette kom på trykk. Så kom det på trykk søndag 10.03.2013.

Heldigvis kan vi ikke klage over bildet syntes vi… Så den var vi heldige med! Ikke alltid man klarer å få fire jenter til å stå stille og se inn i kameraet samtidig! All ære til fotografen 🙂 Det ble jo gjort noen små endringer vi ikke likte etter vi godkjente artikkelen. Bla står det at vi kjører jente-cross… Vi lurer fælt på hva dette er og lurer på om noen kan introdusere oss for denne sporten – eller hva det måtte være? 🙂 Rekkefølgen er endret på og avslutningen. Noen elementer er også tatt bort, men hey… det kunne vært verre 🙂

Dette var en artikkel vi ble med på siden det er ikke alle jenter som alltid kjører like pent, men vi ønsker å presissere at vi oppfprdrer alle våre medlemmer til å holde fartsgrenser og kjøre pent og forsiktig. Vi har foreløpig ikke mistet noen medlemmer til en trafikkulykke, og slik ønsker vi å holde det! 🙂

Gikk du glipp av vg søndag 10.03.2013? Ta det med ro, dette ligger også ute på VG+ (nettversjonen du kan få til din smart-telefon)

MVH
Jentene i
GirlsGoFast


Kommentarer

Navn *
  E-post *
  Hjemmeside
Melding

<< Tilbake