GGF har kjørt GoKart løp!

Publisert 18/06/2012  Ingen kommentarer  

Lørdag 16 Juni var det fem spente jenter som møtte på Rudskogen, klare som egg for å kjøre 6timers løp i GoKart!
Denne lørdagen skulle det kjøres mer GoKart enn hva deltakerene har gjort tilsammen hele livet… 6 timer er lenge, men med 5 stk på laget var vi overbevist om at dette skulle gå bra. Om noen ble slitne og ikke orket mer så hadde vi nok folk på laget til å bytte på.

Under trening som varte i 45min ble vi utdelt karter, og alle fikk prøvd banen. Ingen av oss hadde kjørt på regnevær før, så dette ble spennende! Det var glatt og mye testosteron siden det kun var oss som var jenter + ei som tidligere hadde kjørt aktivt GoKart.
Det ble tatt masse bilder av John Arne Pettersen, og de kommer på løpende bånd nedover i artikkelen her.

Da det var tid for start regnet det, selvfølgelig! Hvordan er ellers været når GGF skal være med på noe? 🙂 Hege starta løpet, og kjørte som en bulldog på testosteron! Hun ga alt og starten var det tøffeste. Alle førere var fulle av energi og det var ikke vanskelig å se så mye som svartflagget ble brukt. Det var en del utforkjøringer også til å begynne med, derfor hadde GGF taktikken klar: Ingen svarte flagg, og vi holder oss på asfalten! Så skulle Frk. Fjeld kjøre… Fikk ett svart flagg (var ikke helt fortjent egentlig) og en utforkjøring på gresset… Da fikk vi brukt litt ekstra med tid til å slappe av litt.

Karina var også virkelig i siget denne dagen! Som man kan se her viser hun fotografen tommel opp 🙂 Karina er en av de jentene i klubben som altid har stor fremgang på kjøring. Hun satsset med nebb & klør å kjørte utrolig bra! Man kunne se konsentrasjon og smilet under hjelmen helt opp til depoet der resten av gjengen stod. For hver gang hun kjørte holdt hun ut lenger og lenger også, da er man klar for å kjøre ett 6 timers løp en gang til i en senere anledning også!

Her er Hege igjen i full fart. Da hun fikk en pust i bakken etter starten og kjørte sitt andre heat så man nervene var under full kontroll, og nynninga på sangen «Five thousand miles» var i gang for fullt under hjelmen kan man allikevel se denne jenta fikk fart på karten! Da banen begynte å tørke opp ble rundetidene bare bedre og bedre. Bulldoggen denne jenta har i seg holdt løpet ut. Hun har langt lyst hår, men ikke la det lure deg når du ser hun hopper inn i kjøredressen. Da forvandles prinsessa til en ordentlig racer!

Kristine hadde heller ingen dårlig innsats! Hadde vel dagens mest sporty innsats egentlig? Jenta har kun kjørt GoKart innendørs en gang tidligere, men ble gladelig med på løaget på ett 6 timers løp, det kaller vi sporty! Som bildet her tydelig viser, ett utspekulert katteblikk 😉 Kan ikke beskrive Kristine bedre! Den hederlige innsatsen ga hun en smell dagen etterpå, var så støl at hun ikke engang kom seg ut av senga. Da har man virkelig gitt alt og innsatsen var det ingen ting å si på når det gjelder denne jenta!

Anniken var den som virkelig fikk en jævel i seg da hun kjørte! Jo mer hun kjørte jo mer aggressiv kjøring hadde hun. Etter ett par tips fra noen proffer i depoet var det virkelig morro å se hun kjøre. Og selvførgelig, den evigvarende kampen mellom Anniken og Anette var jo selvførgelig tilstede 😉

Anette hadde heller ingen dårlig innsats! Men hun skaffet laget ett svart flagg og en utforkjøring på gresset… *kremt* men ingen skade skjedd, sånn blir det bare når gresset burde klippes litt i svingene 😉 Noen må jo ta ansvar! 🙂

Den evigvarende kampen mellom Anette og Anniken ble det ingen resultater på denne gangen, da vi ikke vet hvem som har hvilke rundetider. Men de er alltid like gode venner før og etter kjøring.

Da det endelig var målgang etter 6 timer var det godt å se målflagget svaie! Alle jentene hadde virkelig gitt alt de hadde av krefter og 6 timer hadde gått unna. Men gjengen var like blid!

Dette bildet er tatt rett etter målgang, ikke vanskelig å se at det har blitt svetta litt en dag på Rudskogen her?

Dagen kunne ikke vært bedre! Selvom dagen starta med regn og våt bane tørka det opp etterhvert og jentene fikk vist at man trenger ikke ha baller for å kjøre fort! Dette skal vi gjøre flere ganger, kanskje vi da stiller med to lag om flere vil være med? Man trenger ikke lisens for å kjøre disse løpene, mer info om neste kjøring vil komme opp på sidene etterhvert. Ønsker du se mere bilder? Klikk deg inn på klubbens facebook side her: http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.10151005042826515&type=1#!/media/set/?set=oa.10151072063426515&type=1

GGF fikk en strålende 7 plass, og det er ingen grunn til å klage over den plasseringen!
Slik så resultatlista ved målgang ut:
1. plass – SK bil (med en jente på laget!) 311 runder, og satte nye banerekord!
2. plass – Rimm Racing, 309 runder.
3. plass – Team AHUS1, 306 runder.
4. plass – RLN.NO, 304 runder.
5. plass – Team AHUS2, 300 runder.
6.plass – IF Speedhunters, 295 runder.
7. plass – GirlsGoFast, 293 runder.
8. plass – RST1, 293 runder.
9. plass – Madness, 291 runder.
10. plass – RST2, 287 runder.
11. plass – Bulkejengen, 280 runder.

MVH
Jentene i
GirlsGoFast


Kommentarer

Navn *
  E-post *
  Hjemmeside
Melding

<< Tilbake