FORUM!!

Publisert 09/10/2012  Ingen kommentarer  

Siden vi har verdens snilleste Fredrik Sørlie som hjelper oss med hjemmesiden har han igjen vært så snill at han har laget ett forum til oss.

Det gamle forumet er dessverre borte (Ja, vi er like deppa over dette som alle dere andre) Her var det mange minner og så morro å se tilbake på. Dette er ikke mulig å få tilbake, men nå har vi ett nytt forum hvor vi kan skape nye minner. Her er det bare å skrive inn det man vil, legge ut bilder av doningen og snakke om alt og ingenting 🙂

Husk at det er de samme reglene som gjelder som på alle andre sosiale medier. Mobbing og nedverdigelse er IKKE tillat, og dette vil bli slått hardt ned på og kan føre til utestengelse. Her inne er alle venner, og ett sted jenter kan dele sine tanker, ideer og erfaringer. Hos oss er alle velkommen, uansett erfaring, bil og størrelse på interesse.

Igjen, ekstra stor takk til Fredrik som ordnet dette til oss, han er også mannen bak den superfine hjemmesiden vår! 🙂 Fredrik: Du aner ikke hvor mye dette betyr for oss! Du er en engel, med vinger til vask og gloria er kanskje til pussing 😉 Men du skal vite at dette setter vi i styret og alle klubbens medlemmer utrolig stor pris på!

Velkommen til forumet alle sammen!

MVH
Jentene i
GirlsGoFast


Kommentarer

Navn *
  E-post *
  Hjemmeside
Melding

<< Tilbake