Beherskelseskurs?

Publisert 12/03/2013  Ingen kommentarer  

Nå har GGF vært i flere saker i media når det kommer til sinne og aggresjon som gjerne fører til høy fart og farlige situasjoner. Så vi ser det som en positiv greie å arrangere ett sinne beherskelseskurs i regi av GGF.

Det er mange jenter, kvinner og damer som flekker opp finger’n, knyten knyttneven til knokene blir hvite eller banner rimelig høylytt om det skjer noe forran deg i trafikken. Kanskje det er en som bare glemte å sette på blinklyset? En som ikke finner veien? En som er veldig opptatt av kua som står på jorde å spiser gress etc.

Det finnes ett teoretisk kurs for å takle situasjoner som dette bedre. Derfor ønsker GGF å arrangere ett kurs som dette, du trenger ikke være medlem av klubben for å bli med. Prisen vil bli så lav som mulig og kurset vil bli holdt i ett sentralt område for å få med så mange som mulig. Men før vi booker lokale og en profesjonell person til dette må vi vite om det er 10 eller 100stk som er interessert i dette. Ønsker du å være med på noe som dette kan du sende en mail til girlsgofast@gmail.com

«Jeg var en prikk fra å miste førerkortet, så ble jeg med på ett beherskelseskurs. Etter dette har jeg ikke fått en eneste fartsbot» Sitat – Hege Rustbakken.

Kjenner du deg igjen?

MVH
Jentene i
GirlsGoFast


Kommentarer

Navn *
  E-post *
  Hjemmeside
Melding

<< Tilbake