Anniken med sin MC

Publisert 27/07/2012  Ingen kommentarer  

GirlsGoFast, klubben er ikke bare for de med biler, men også for andre morsomme kjøretøy, som for eksempel, motorsykkel. Her forteller den evigblide Anniken om sitt kjøp av MC!

I 2011 fikk jeg blod på tann og ville ha motorsykkel lappen.
Og vips, etter alt for mye jobbing, så ekstra cash kunne komme inn på kontoen og en runde med Fredrikstad Trafikkskole, så var lappen i boks!
Min første sykkel ble en 2002 Suzuki Bandit 600.
Men denne ble jeg aldri helt venn med. En svær feit sykkel som veide nesten 5 ganger så mye som meg. Utgangspunktet var ikke akkurat bra… Dette ble ikke den friheten jeg ønsket. For det ble ikke noen frihet, når man må ha hjelp til å ta sykkelen inn og ut av bua. Og man må tenke på hvor man skal parkere og kjøre, for det var jo ikke over alt jeg kom frem med en så stor og tung sykkel. Ett uhell der jeg veltet hjemme på gresset og ble sittende fast med beinet under sykkelen, det var dråpen, nå skulle vi skilles!

Sykkelen var absolutt flott å se på, og fin å kjøre. Men friheten med en sykkel var viktigere.
Jeg skilte meg fra min Blå Bandit 600 og gikk på jakt etter en ny frier.

Etter kort tid, der var han, det var ikke tvil i mitt hjerte. En 2012 modell KTM 690 Duke i hvitt, svart og oransje. Jeg var på knærne! Dette var helt klart sykkelen for meg. Bare 150 kg og 70 hk. Kunne det bli bedre? I tillegg kan man få alt av ekstrautstyr man kan tenke seg til. Absolutt et stort pluss. Jeg dro til forhandleren for å prøvekjøre, dette ga jo helt klart bare mersmak. Noen telefoner senere, en tur til banken og ennå flere telefoner, så vips var jeg en lykkelig eier av en dritkul motorsykkel (etter min mening)

Jeg kaller han ”lille hvit” min lykke på to hjul. For hver kjøretur blir jeg bare mer og mer fornøyd med den lille rakkeren. Og den er laget perfekt til meg!

Det å kjøre motorsykkel er en stor frihet, og jeg håper og tror at det er flere jenter der ute som kjører sykkel. Kanskje du tar over stafettpinnen fra meg og sender inn en artikkel til girlsgofast@gmail.com?

Hilsen Anniken

Anniken sitter også i styret i GGF og en av de medlemmene som har vært med lengst. Hun har ett hjerte av gull og er alltid like blid, hjelpsom og snill mot alt og alle hun møter. Hun er en fartsglad og fatrsfylt person som er vanskelig å ikke legge merke til. Tusen takk Anniken for alt du har gjort for klubben, medlemmene og alle jentene i Norge som drar nytte av jobben du gjør! Kjør pent på veien, sykkel kan fort bli farlig. Siden vi ikke har noen kloning fra deg enda, har vi ingen Anniken å miste 😉 Ta vare på friheten og kos deg masse med sykkelen!

MVH
Jentene i
GilrsGoFast

 


Kommentarer

Navn *
  E-post *
  Hjemmeside
Melding

<< Tilbake